RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Menu 't Misverstant

Amuse 1

parel van oester, zeewiergel, sambai vinaigrette

Amuse 2

bloempotje met zalmtartaar, avocado en eetbare potgrond

Voorgerecht

Roast tuna, wasabi-ijsje, jus van appel en wilde limoen, dashi espuma en furikake crumble

Tussen gerecht 1

In citroen tijm boter gewelde scholfilet belegd met plakjes coquille en Lardo di Collonata, zilte zeegroente, geprakte aardappel en Hollandaise saus

Tussengerecht 2

met Baharat geroosterde langoustine, parel cous cous, gezouten citroengel, pompoen en Noilly Prat saus

Hoofdgerecht

Op de huid gebakken Corvinafilet met bereidingen van tomaat en basilicum, laurieraardappeltje en lavasjus

Dessert

Mousse van citroen en framboos, lemoncurd, roodfruit en sorbet van framboos en rozemarijn

't Misverstant

We willen u bij restaurant ‘t Misverstant vooral verwennen. Dat doen we met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon.

We koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen. Onze vis heeft het MSC-keurmerk. Natuurlijk kunnen we rekening houden met eventuele dieetwensen en kunt u bij ons ook vegetarisch eten.

We willen immers maar één ding: u een onvergetelijke middag of avond bezorgen.