RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Vis aan het water

Een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden

Culinair Pop-up restaurant

Top-chefs

Op het prachtige Landgoed het Aalsven

Ervaar een échte visbeleving

Vis aan het water huisje

Creator van onvergetelijke momenten Frank de Bot, heeft al vele stijlvolle evenementen georganiseerd. Vis aan het water is daar één van. In deze blogs kunt u lezen wat u allemaal gaat beleven als u naar Vis aan het water gaat. Ook vindt u er informatie wanneer u op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje.

Vis aan het water: een topbeleving op een prachtig landgoed.

De meeste mensen hebben weleens vis gegeten, maar nog nooit op de manier waarop de top-chefs ze bereiden tijdens het culinaire evenement Vis aan het water. In het najaar van 21 aug t/m 1 sept 2019, ervaart u daar een échte visbeleving. Het pop-up restaurant bevindt zich op landgoed het Aalsven in Oisterwijk.

Genieten van ‘vis’ en meer tijdens Vis aan het water.

Vis aan het water biedt mogelijkheden voor grote en kleine gezelschappen. Ook worden er leerzame culinaire workshops georganiseerd en zijn er activiteiten voor kinderen. 

  het

 

RESERVEER NU VOOR EEN GROEP (minimaal 40 personen) 

GENIET TIJDENS HET CULINAIRE EVENEMENT VIS AAN HET WATER

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Kom naar Vis aan het water!

Samen met uw collega’s genieten van heerlijke vis aan het water? Dat kan tijdens Vis aan het water! “Wij organiseren voor u een sfeervol en uniek bedrijfsevenement”, aldus Frank de Bot, organisator van Vis aan het water. Dit wordt zeker het origineelste én lekkerste bedrijfsuitje dat u heeft meegemaakt. Wij vinden het belangrijk dat uw event zo goed mogelijk verloopt. Daarom gaan we graag met u in gesprek om er een event op maat van te maken.

Vis aan het water

 

RESERVEER NU VOOR EEN GROEP (minimaal 40 personen)