RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!
Menu De Rozario
Amuse 1
Nasi goreng
Amuse 2
Gadogado
Amuse 3
Makreel pepisan
Voorgerecht
Kingfish – komkommer – boa broodje – soja sesam vinaigrette – wilde rijst radijs
Tussengerecht
Kreeft – watermeloen – tomaat – groene curry jus
Hoofdgerecht
Koolvis papillotte gegaard – Sajoer lodeh – kokos sereh jus
Dessert
Caramel – tonka bonen ijs – krokant van chocolade – olijfolie – ananas uit de BBQ
De Rozario
In mei 2016 opende restaurant De Rozario haar deuren. De zaak werd geopend door een gedreven chef die vanaf het allereerste begin alles uit zichzelf probeert te halen. 2018 werd zijn jaar waarin hard werken werd beloond…
In 2018 werd hij door Gault&Millau genomineerd voor Talentvol chef van het jaar en won hij de award voor Beste Nieuwkomer 2018 en JRE Chef van het Jaar.
Ook werd het restaurant als eerste van Helmond opgenomen in de Gault&Millau gids 2018 en deed hij mee aan een aantal tv-programma’s zoals De Nieuwe Garde, RTL Late Night, en Herman tegen de Rest.
In december 2018 werd De Rozario bekroond met de felbegeerde Michelinster. Het eerste restaurant van Helmond waar de ster aan toegekend werd.
Alles is in een behoorlijke sneltreinvaart gegaan. Desalniettemin staat verbeteren en innoveren nog steeds stipt op nummer 1.
Bij Asperges in het Veld gaan we de signatuur van de keuken combineren met de seizoensgebonden asperges. Aziatische invloeden zullen zeker terug te zien zijn op de borden, daar waar Jermain’s roots immers liggen.
De brigade kijkt met veel plezier uit naar een topdag op de velden!