RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!
Menu De Heer Kocken
Amuse
Mosselsoepje met krokantje en dille mayonaise.
Voorgerecht
Kortgeschroeide tonijn /oestercrème /mierikswortel / passievrucht
Tussen gerecht
Grietfilet / pompoen/ kokos / kerrie-olie
Hoofdgerecht
Rouleaux van kabeljauw / beurré noisette / kappertjes / structuren van bloemkool
Dessert
Framboos / witte chocolade / citrus / banketbakkersroom / aardbei
De Heer Kocken
De Heer Kocken begonnen in 1998 te ‘s-Hertogenbosch en sinds 2000 gelegen in een prachtig oud pandje in Vught. Onze droom is altijd geweest dat wij een restaurant wilden openen waar de gast zich prettig voelt, een ontspannen sfeer heerst en waar je puur en (h)eerlijk kunt eten.
Kortom flexibiliteit, een gemoedelijke ambiance en gastvrijheid staan voor ons op de eerste plaats. Dat dit in 2008 bekroond werd met een Michelinster is natuurlijk onze grote trots.
De Heer Kocken werkt met een klein vast team, met in de keuken de extra handjes van leerlingen en/of stagiaires die het vak graag willen leren. Chiem Konings is verantwoordelijk voor de wijn-spijs combinaties en neemt de leiding in het restaurant samen met Kirsty de Heer. Juist omdat we met een klein team werken, is iedereen op elkaar ingespeeld waardoor we met elkaar gaan voor een geslaagde avond voor elke gast .